آموزش زبان روسی
نظرسنجی

 

نظرات :
مشاهده نتیجه
نرخ ارز
پیوند ها
سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سفارت بلاروس در جمهوری اسلامی ایران
سفارت جمهوری اسلامی ایران در بلاروس
سفارت روسیه در جمهوری اسلامی ایران
رایزنی علمی جمهوری اسلامی ایران در مسکو
رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مسکو
سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو
وزارت علوم تحقیقات و فناوری
آموزش زبان روسی
بازدید ها
 
1 visitors online
بازدید امروز : 106
بازدید دیروز : 586
بازدید کل : 738615
افراد آنلاین : 1
وضعیت مسکو
قابل توجه متقاضیان محترم اخذ پذیرش تحصیلی

مستدعی است قبل از امضای قرارداد به موارد زیر عمیقا توجه فرمائید :

1-خوابگاههای دانشگاه های روسیه، اتاقهایی فوق العاده معمولی بوده که دارای حداقل امکانات از قبیل (تخت خواب-پرده-کمد- میز تحریر و صندلی) می باشد .

2-وظیفه نماینده مؤسسه در کشور مقصد صرفاً ملاقات شما در فرودگاه و انجام مراحل پایانی تشریفات اداری دانشگاه و نیز اسکان دانشجو در اتاق خوابگاه می باشد.

لذا پس از انجام تشریفات مذکور، وظیفه نمانیده مؤسسه انجام یافته و تمام شده تلقی می گردد و هر گونه خدمات اضافی از قبیل افتتاح حساب بانکی، خرید وسایل و البسه مشایعت دانشجو به درمانگاه دانشگاه در هنگام بیماری، انجام ارزش گزاری مدارک و غیره به هیچ وجه بعهده نماینده مؤسسه نمی باشد.

3-حتی یک روز پس از امضای قرارداد، در صورت انصراف از سوی دانشجو، مؤسسه بطور کامل بر مبنای بند مربوط به انصراف قرارداد عمل می نمایند.(ضمن اینکه درصدهای یاد شده در بند انصراف قرارداد، از کل مبلغ قرارداد کسر می گردد و نه از مبلغ پیش پرداخت، لذا تقاضا می گردد که قبل از امضای قرارداد بند مربوط به انصراف با دقت کامل مطالعه گردد.)

4-افتتاح پرونده دانشجویی در سفارت ج.ا.ا در کشور مقصد توصیه می گردد. لذا دانشجویان محترم ترجیحاً یکی دو ماه پس از شروع تحصیل به سفارت مراجعه نموده و اقدام به افتتاح پرونده دانشجویی نمایند.

مدارک مورد نياز برای تشکیل پرونده دانشجوئی شامل مدارک ذیل می باشد. 
۱. تکميل يک برگ فرم تشکيل پرونده دانشجوئي
۲. ارائه اصل گذرنامه معتبر و دو نسخه تصویر از صفحه اول، صفحات حاوی مهر آخرین خروج از کشور و برچسب اقامت دانشجویی 
۳. در صورت داشتن کارت اقامت ، ارائه برگه ای که نوع اقامت را مشخص می کند ضروری است و دو نسخه تصویر از آنها
۴. ارائه اصل شناسنامه و دو نسخه تصویر از تمامی صفحات آن
۵. ارائه اصل کارت پایان خدمت سربازی و یا معافیت و دو نسخه تصویر آن برای آقایان
۶. چهار قطعه عکس بیومتریک جدید تمام رخ، بدون کلاه و عینک تیره و پشت نویسی شده ، برای خانمها با رعایت حجاب کامل اسلامی
۷. ارائه اصل کارت شناسائی ملی و دو نسخه تصویر آن
۸. اصل آخرین مدرک تحصیلی در ایران و دو نسخه تصویر آن
۹. گواهی اشتغال به تحصیل با قید رشته، مقطع تحصیلی با مهر و امضای دانشگاه محل تحصیل (توجه: گواهی مورد نظر باید تایید شده با شد. چگونگی تایید به بخش تایید مدارک تحصیلی و گواهی اشتغال به تحصیل مراجعه کنید)
۱۰. اصل و گواهی ثبت نام در دانشگاه (قرارداد) (توجه: گواهی مورد نظر باید تایید شده با شد. چگونگی تایید به بخش تایید مدارک تحصیلی و گواهی اشتغال به تحصیل مراجعه کنید)
۱۱. گواهی آموزش زبان پادفک (توجه: گواهی مورد نظر باید تایید شده با شد. چگونگی تایید به بخش تایید مدارک تحصیلی و گواهی اشتغال به تحصیل مراجعه کنید)
۱۲. اصل ریز نمرات دروس گذرانده شده در دانشگاه محل تحصیل ممهور به مهر دانشگاه و یک نسخه تصویر آن

5- مؤسسه به هیچ وجه وظیفه اجاره آپارتمان جهت آن دسته از دانشجویانی که مایل به زندگی در خوابگاه نبوده و قصد اجاره آپارتمان در کشور مقصد را دارند، نداشته و مخصوصاً به دانشجویان سال اول اقامت در خوابگاه را توصیه می نماید.

 
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد مؤسسه روسانا محفوظ می باشد .
طراحی سایت